shutterstock_36232720

Neem je beste

vriendinnen mee

welkom op www.gooischeprijzenshow.nl

Gooische Prijzen Show

is een gedeponeerd merk van

World of Bookings bv

wob png2

De Gooische Prijzen Show is een bij het Benelux Merkenbureau gedeponeerd merk.

Op de inhoud van de show zijn auteurs rechten van toepassing.

Gebruikmaking zonder toestemming van World of Bookings bv is strafbaar.

shutterstock_98825249 chain-xl-men-buddha-buddha

Luxe prijzen en

Gooische gadgets

gps facebook-seo-google twitter-logo Active-Instagram-3-icon

Highclass spelshow met stijl...

Vraag en antwoord

 

Op deze pagina staan de meest gestelde vragen over de Gooische Prijzen Show.

Lees deze vragen en antwoorden voordat u contact opneemt, wellicht is uw vraag dan al beantwoord.

 

De Gooische Prijzen Show is een gezellige ladies event waarbij iedere bezoeker plezier heeft.

 

 

Hoe bestel ik tickets?

Tickets kunnen besteld worden via de website www.gooischeprijzenshow.nl en  www.facebook.com/gooischeprijzenshow. Via www.vakantieveilingen.nl kunt u ook tickets voor de show aankopen. U bepaalt zelf de prijs daarvan. Via dit kanaal worden slechts enkele tickets beschikbaar gesteld. Het is niet aan te raden tickets via een andere aanbieder aan te schaffen, omdat er geen enkele garantie gegeven kan worden over de echtheid van deze tickets en de prijs vaak veel hoger ligt.  

 

Hoeveel tickets kan ik maximaal bestellen?

Per bestelling kunt u 10 tickets bestellen. Komt u met meer personen, dan kunt u de bestelling in twee of meer etappes voltooien. Wanneer het systeem aangeeft dat er minder dan 10 tickets te bestellen zijn, dan zijn dit de laatste tickets die beschikbaar zijn. Per bestelde ticket betaalt u € 2,50 service kosten.

 

Het systeem om tickets te kopen gaat niet verder, wat doe ik fout?

De ticketverkoop van de Gooische Prijzen Show wordt verzorgd door Ticketscript. Voor problemen tijdens het bestelproces kunt u contact opnemen met support@ticketscript.com.

 

Ik wil met IDeal betalen, kan dat?

Ja,

 

Kan ik mijn tickets wijzigen, ruilen of annuleren?

Het is helaas niet mogelijk om tickets te wijzigen, te ruilen of te annuleren. De tickets zijn overigens niet persoonsgebonden en dus overdraagbaar. Kunt u niet komen maar wilt u uw tickets aan iemand anders verkopen dan kunt u bijvoorbeeld op de tijdlijn een bericht plaatsen op www.facebook.com/gooischeprijzenshow . Wellicht dat u via deze weg iemand blij kunt maken met uw tickets. In onze ticketshop is de mogelijkheid aanwezig om een annuleringsverzekering af te sluiten. Zo kan u in geval van ziekte of overmacht uw entree geld terug vorderen. (voor meer info kunt u contact opnemen met www.ticketscript.nl)

 

Ik heb betaald maar nog geen bevestiging ontvangen, wat nu?

Wacht maximaal 30 minuten op uw bevestiging. Indien u de bevestiging nog steeds niet heeft ontvangen dient u eerst uw spam folder te controleren. U kunt opnieuw een bevestiging ontvangen door een email te sturen naar support@ticketscript.com met dit verzoek. Indien u de tickets reeds heeft gedownload is de bevestiging niet meer nodig.

 

Hoe kan ik in de ticketshop betalen?

Wanneer u de kaarten bestelt via een mobiele telefoon op tablet kunt u de tickets betalen middels Mastercard, Visa of PayPal. Bij gebruik van een vaste computer of laptop is het ook mogelijk middels internetbankieren van ING, ABN Amro, SNS, Fortis, Rabobank, ASN en Friesland bank. Als u geen beschikking heeft over online betaalmogelijkheden raden wij u aan te vragen aan vrienden of familie om dit voor u te doen.

 

Ik heb een email gestuurd naar de helpdesk. Wanneer kan ik een reactie verwachten?

De helpdesk heeft een maximale responstijd van 24 uur.  

 

Ik kan een ticket kopen van een ander. Is dit veilig?

Wij raden het ten zeerste af om een ticket van een onbekende te kopen. Het is niet mogelijk om te controleren of de tickets geldig zijn.

 

Er zijn geen tickets beschikbaar in de ticketshop. Wat nu?

De tickets voor de Gooische Prijzen Show op de gewenste datum zijn uitverkocht.

 

Ik wil tickets via email of telefoon bestellen. Kan dat?

Het is niet mogelijk om via deze weg tickets te bestellen. Dit kunt u doen via de online ticketshop op de website. In de ticketshop vindt u in het bestelproces de verschillende betaalmethoden.

 

Kan ik tickets kopen op de locatie?

Helaas is het niet mogelijk om tickets te kopen op de locaties van de Gooische Prijzen Show.

 

Is mijn ticket verbonden aan een stoelnummer?

Elk ticket geeft vrij toegang tot de zaal, u kunt daarom zelf een plekje uitkiezen. Zeker wanneer u met een groep komt is het aan te raden gelijk bij de opening van de zaal aanwezig te zijn. Des te eerder u komt des te groter de kans dan u als groep een goede plek kunt kiezen.

 

Is er een minimum leeftijd?  

De Gooische Prijzen Show is een feestje voor moeders, dochters, vriendinnen, schoonmoeders, zussen, etcetera van 18 jaar en ouder.  

 

Is het mogelijk om een tafel te reserveren?

Helaas is het niet mogelijk een tafel te reserveren.

 

Kan ik de Gooische Prijzen Show naar mijn favoriete locatie laten komen?

Wij horen het altijd graag als mensen enthousiast zijn over de Gooische Prijzen Show en bekijken graag de mogelijkheden om nieuwe locaties aan de tour agenda

toe te voegen. Bent u een locatiehouder, waar ca. 250 dames zittend aan een tafel, zicht hebben op één en hetzelfde podium, dan kunt u contact opnemen met 0800 777 2227.

 

 

Bovenstaande heeft geen antwoord gegeven op mijn vraag, wat nu?

 

Wij willen u graag helpen en zijn telefonisch te bereiken op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 20.00 uur op telefoonnummer 0800 777 2227.